Profiel

Bauform ontwerpt en realiseert al sinds 1989 exclusieve interieurs en meubels in de ruimste zin van het woord - vloeren, inloopkasten, boekenkasten, kastenwanden, maatkeukens, kamers en suite, kantoorinrichtingen, balies, horeca/winkelinrichtingen, woningverbouw en totaal projecten.

Bauform onderscheidt zich door een sterke nadruk te leggen op de vakbekwaamheid van zijn medewerkers en een uitstekende beheersing van alle voorkomende productietechnieken.
Onze ervaren meubelmakers en fijnhoutbewerkers werken met passie voor hun ambacht en met gevoel voor detail. Ze hebben kennis van de kenmerkende eigenschappen van alle houtsoorten en werken in onze eigen meubelmakerij. Een professionele werkplaats die is uitgerust met moderne machines en ambachtelijk gereedschap.

Met liefde voor het vak worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle vervaardigde interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben, maar ook een uitstraling die uniek is en naadloos aansluit op uw wensen.

Naast de zakelijke markt houdt Bauform zich ook bezig met de particuliere markt.
Als klant bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en worden alle mogelijkheden benut om te voldoen aan uw wensen.
Dit kan zowel in een adviserende rol als in een uitvoerende rol zijn.
Deze persoonlijke benadering geniet u niet alleen tussen 8:00 en 17:00u. Bij ons wordt u de mogelijkheid geboden ook na 17:00u een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Indien uw interesse is gewekt neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat Bauform ook voor u iets kan betekenen.

Bauform; een internationale naam en een begrip in het Noorden.